İçada İlkokulu
İçada Köyü KIRIKHAN/HATAY

VİZYON

VİZYON Demokratik, çağdaş, laik ve sosyal hukuk devletimize, Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkan, insan haklarına saygılı ve duyarlı, akılcılık ve bilime önem veren, araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirisel, dürüst, iyi ahlaklı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çevreye duyarlı, bilgiyi doğru kullanabilen, kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı, bireyler yetiştirmek, geleceğe umutla bakan, planlı çalışan, insanlara karşı saygılı, çevresine faydalı bireyler yetiştiren örnek okul olmak.

MİSYON

MİSYON Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; Türkçe´yi doğru ve güzel konuşupyazabilen, iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata üst öğrenime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir.

08:30 & 14:30

sobalı

yok

İL MERKEZİNE 48 km. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE : 8 km.

Köyümüz Amik Ovasında kurulmuş bir ova köyüdür.